clil vrt

Sinds het begin van dit schooljaar krijgen de leerlingen van 4 Restaurant en keuken, 5 Haarzorg en 6 Verzorging enkele keren per maand praktijkles (of zelfs stagebegeleiding) in het Frans. De collega's Frans doen aan co-teaching met de collega's van de praktijkvakken om als team dit 'CLIL-project' te dragen.

De VRT belde onze school op met de vraag of ze mochten komen filmen omdat CLIL in praktijkvakken nogal uniek is in België. Natuurlijk waren ze méér dan welkom ;)! Vorige week vrijdag was het zover ... Het fimpje kan u bekijken door naar de Facebookpagina van onze school te surfen (klik op de foto).

FIER op onze leerlingen die het zo goed doen en ons tonen dat ze geen uitdaging uit de weg gaan!

stemraketten

Vrijdag hebben de leerlingen die STEM-project volgen zelf raketten geknutseld met PET-flessen en ze nadien gelanceerd in de binnentuin. Het was even zoeken, maar toen ze de juiste verhouding water-lucht gevonden hadden, gingen de raketten flink de lucht in! Er werd ook getimed hoe lang ze in de lucht bleven. De 'ACCENT OP TALENT - sessie' gaan de leerlingen met deze gegevens aan de slag in de computerklas!

hairjoi

Klik op de foto om het krantenartikel te lezen!

Enkele leerlingen hebben op het einde van het schooljaar 2016-2017 hun boekenpakket en/of geïntegreerde proef ingediend. Dit werd in het schoolarchief bewaard.
Indien je interesse hebt om je boekenpakket af te halen, kan dit op woensdag 28 november 2018 en vrijdag 30 november 2018, telkens van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Wanneer jij (of een andere persoon) op deze datum niet kan komen, gelieve via e-mail een andere afspraak te maken met mevr. Verleye (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Bij afwezigheid op de afgesproken datum, is er geen mogelijkheid meer voor een latere afhaling.
Op 30 november is er ook oud-leerlingenavond. Misschien zien we je daar en kan je dan je pakket meenemen? Ook dit hadden we graag via een mail naar mevr. Verleye gehoord.
Indien we geen reactie ontvangen, worden de documenten vernietigd.

Hand in hand en arm in arm: op onze school leven, dansen en genieten alle jeugdbewegingen naast en met elkaar: een gezellige sfeer!

dag van de jeugdbeweging