Sint-Hendrik verbouwt huis tot extra klaslokalen

De verbouwingen aan 'Het Huis' in de Gentstraat 60 schieten aardig op. De ruwbouwwerken zitten in de eindfase. Enkele weken geleden werden met een heuse hijskraan van 100 ton de gewelven geplaatst. Deze week werd het beton voor de traphal naar de tweede verdieping gestort. Dag na dag krijgen onze extra lokalen meer vorm. Op de benedenverdieping komen er drie klaslokalen (waaronder twee labo’s) en daarnaast een vergaderruimte, op de eerste verdieping voorzien we sanitaire ruimtes voor de fietsende collega’s. In een tweede fase wordt ook de bovenverdieping omgevormd tot een groot polyvalent lokaal. We hopen tegen het begin van het komende schooljaar deze gloednieuwe klaslokalen in gebruik te kunnen nemen.

 

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com