Volgend schooljaar bij ons starten?

Digitale infoavond

Jaarlijks nodigen we toekomstige eerstejaars en hun ouders uit naar onze infoavond in buurtcentrum De Rekkelinge. De infoavond kan dit schooljaar niet fysiek doorgaan. Daarom voorzien we een digitaal alternatief. Dit is een samenwerking tussen het VTI en de Leiepoortgroep. Elke Deinse katholieke school stelt zijn studieaanbod en klemtonen voor.

Wenst u op woensdag 2 februari 2022 een link te ontvangen naar de digitale informatie? Dan kan nu zich inschrijven via onderstaande knop.
Bent u reeds ingeschreven? Dan ontvangt u de link automatisch op woensdag 2 februari 2022.

Schrijf je in

2122 infoavond toekomstige eerstejaars

 

Openpoortdag

Op zondag 20 maart 2022 stellen we onze poorten open. Tijdens een persoonlijke rondleiding op onze school kan u kennismaken met het studieaanbod, de drie keuzegedeelte in het eerste jaar, het zorgbeleid, het pedagogisch project, de infrastructuur ...

Ook de andere campussen van de Leiepoortgroep kan u die dag bezoeken.

 

Doedagen

In maart organiseren we de doedagen op onze school. In samenwerking met de basischolen uit de ruime regio krijgen toekomstige eerstejaars de kans om via werkwinkels kennis te maken met onze school en het studieaanbod.

 

Kennismaken met onze school

Wenst u kennis te maken met onze school en ons opvoedingsproject? Dan stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

 

Verder kennismaken met onze school

Bekijk de lessentabel van het eerste leerjaar A

Ontdek de drie keuzegedeeltes in het eerste jaar

Lees meer over de modernisering in de eerste graad

 

Promofilm en infobrochure

Hieronder kan u de promofilm van onze school bekijken alsook de digitale brochure.
Wenst u de brochure op papier te ontvangen? Dan stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en adres en we sturen u de brochure op.