2019 carousel website 31    2019 carousel website 32    2019 carousel website 33    2019 carousel website 34    

We hadden een succesvolle openpoortdag op zondag 17 maart 2019. We mochten 440 kandidaat-leerlingen ontvangen. Daarna hadden we nog twee extra inschrijvingsmomenten.

U wenst alsnog in te schrijven?

Inschrijven kan door telefonisch een afspraak te maken via 09 386 13 76.

De school is open tijdens de zomervakantie:

  • op weekdagen telkens van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur:
    van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli en 
    van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 30 augustus.
  • op zaterdagen telkens van 9.00 uur tot 12.00 uur:
    op 29 juni en
    op 24 augustus.

U hebt interesse in onze school en wenst een brochure te ontvangen?

Bezorg ons uw gegevens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen u een brochure op.

U wenst een persoonlijke rondleiding op onze school?

Contacteer de directeur van de eerste graad, de heer John Caron via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor inschrijvingen in de tweede graad contacteert u de directeur van de tweede graad, de heer Koen Vermeulen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor inschrijvingen in de derde graad contacteert u de directeur van de derde graad, mevrouw Karla De Ruyck via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De maximumcapaciteit voor het eerste leerjaar A voor schooljaar 2019-2020 is 240 leerlingen.

 

2019 banner keuze

 

Drie keuzegedeeltes in het eerste jaar

De leerlingen kunnen in het eerste jaar kiezen tussen de keuzegedeeltes taal & media, Latijn of wetenschap. We raden de leerlingen aan om te kiezen vanuit hun interesses en talenten. In elk keuzegedeelte is er ruimte voor verkennen, versterken en verdiepen. De leerlingen kunnen hierdoor hun talenten verder ontdekken en ontwikkelen. De eerste graad is oriĆ«nterend om nadien een gerichte keuze te maken naar de tweede graad.

Ontdek de keuzegedeeltes via drie filmpjes

Daarnaast kunnen de leerlingen in de keuzegedeeltes taal & media en wetenschap ook kiezen voor versterking of verdieping van Frans en versterking of verdieping van wiskunde. In het uur versterking worden de leerlingen versterkt met herhalingsoefeningen en -opdrachten. De leerlingen krijgen extra uitleg bij de leerstof. In het uur verdieping wordt de leerstof verdiept met uitdagende oefeningen en opdrachten.

Tenslotte krijgen alle leerlingen ook het vak computerwetenschappen waarin ICT-vaardigheden worden aangeleerd en ingeoefend.

Bekijk de nieuwe lessentabel

 

Op 1 september 2019 start de modernisering van het secundair onderwijs in het eerste jaar. Hierop zijn we reeds goed voorbereid. In ons boeiend aanbod is er ruimte voor de drie kernwoorden van de modernisering: verkennen, versterken en verdiepen.

Lees meer over ons gemoderniseerd aanbod in DossierH