ScreenHunter 84 Sep. 08 18.11

De ticketverkoop voor onze musical Hairspray Jr. gaat van start! Wees er als de kippen bij om zeker een plaatsje te kunnen veroveren via volgende link: https://leiepoortdeinze.be/index.php/st-musical!

klaaskoeken bvl3

De leerlingen van bvl3hobs bakten onder leiding van Mevr. Tack heerlijke klaaskoeken!

Het thuisfront werd alvast verwend met deze ovenverse lekkernijen ...

Zo wordt de Sinterklaasweek een beetje feest voor klein én groot!

6stw io

De leerlingen van 6 stw organiseerden in het kader van de integrale opdracht 'lachebekjes en kippenvel' een ervaringsmoment omtrent gevoelens voor kleuters. Boos, bang, blij of droef ... alle emoties kwamen op een speelse manier aan bod!

 

cupcakes verzorging

De leerlingen van de afdeling Verzorging hebben een drukke week achter de rug:

- dit jaar kregen we als school terug de kans om deel te nemen aan het Seniorenfeest georganiseerd door Stad Deinze.
De voorbereidingen daarvoor werden reeds gestart tijdens de lessen en op de dag zelf trokken alle leerlingen van 4 Verzorging-voeding (met de glimlach!) een volledige lesdag naar de Brielpoort om mee te werken aan het seniorenfeest.

- de leerlingen van 3 Verzorging-voeding maakten lekkere cupcakes om mee te nemen naar het woon- en zorgcentrum Sint-Vincentius. (Zie foto)

Bezige bijtjes!

Meer foto's op Facebook.

 

horecabeurs gent

Phoebe, Dries, Joerie en Jatinder van 7 Gemeenschapsrestauratie én Lennert van 6 Grootkeuken doen deze week bij de firma's Lutosa en Ardo extra praktijkervaring op.

De leerlingen van 4 Restaurant en keuken en van 6 Grootkeuken brachten hen een bezoekje op de horecabeurs te Gent en zagen dat het goed was!

Meer foto's op Facebook.