Gelieve als nieuwe leerling je identiteitskaart of een kleefstrookje van het ziekenfonds mee te brengen voor het rijksregisternummer. Breng ook je laatste rapport mee.

Infodag en inschrijvingsmomenten tijdens het schooljaar

  • infodag op zondag 22 april 2018 van 10 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 17 uur.  

  • infomomenten op

    • vrijdag 30 maart van 16 uur tot 19 uur
    • dinsdag 22 mei van 17 tot 20 uur
    • zaterdag 9 juni van 9 tot 12 uur

De capaciteit voor het eerste leerjaar a en b is bepaald op 150 leerlingen met een maximum van 48 leerlingen in het eerste leerjaar b.
De capaciteit voor 5 Sociale en technische wetenschappen, optie facilitaire wetenschappen is bepaald op 14 leerlingen.
De capaciteit voor 5 Chemie is bepaald op 14 leerlingen.

bourgoyen

Ook al was het zeer koud, de leerlingen van 4 stw werkten zich warm tijdens het uitvoeren van beheerswerken in de Bourgoyen (Gent). Ze hielpen mee aan de bouw van een houtmijt als schuilplaats voor allerlei kleine dieren. Een prachtige creatie waar heel wat diertjes veel plezier aan zullen hebben ;)!

cpr

De leerlingen van het 5de jaar en de leerlingen van 6 tso, 7 gmr en 7 hs krijgen een cursus CPR en AED tijdens de lessen lichamelijke opvoeding. Het doel van deze workshop: niet blokkeren, maar handelen!

Onze traditionele doedagen gingen maandag van start. De leerlingen van het 6de leerjaar van de ons omringende gemeentes maken op onze school kennis met de wondere wereld van wetenschappen, voeding, techniek en verzorging.

U kan de doedagen van uw zoon/dochter volgen op onze Facebook.

doedagen

De leerlingen van 3 Restaurant en keuken maakten én proefden pizza's tijdens een extra lesje Frans. De meesterchefs moesten zich niet alleen bewijzen op culinair vlak; ook hun kennis van het Frans werd getoetst tijdens deze leuke activiteit.

pizza 3rk