Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren. Door het aanklikken van eender welke link op deze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.

In de kijker: 100 Dagen

Terug naar overzicht

100 Dagen

 

Op vrijdag 9 februari 2020, zo net voor het begin van de krokusvakantie, vieren de zesdejaars feest. Nog (min of meer) 100 dagen te gaan op Leiepoort campus Sint-Hendrik. Heel veel voorbereiding, de nodige afspraken, een paar bijsturingen, filmpjes, verkleedpartijen rond een zelfgekozen thema: de gebouwen van Sint-Hendrik.

 

En dan die vrijdag: een dag met een gezamenlijk ontbijt, een groepsdans op de speelplaats, een reflectiemoment, een receptie, een warm middagmaal en een show voor de vijfdejaars. Op het einde van deze show hadden de zesdejaars een boodschap aan de vijfdejaars. Volgend jaar is het aan jullie, maar weet, die laatste 100 dagen is de school nog van ons. Het was een mooie editie, met oprechte dank aan iedereen die meewerkte.

Het was een mooie editie, met oprechte dank aan iedereen die meewerkte.

Ondertussen blijkt dat die laatste 100 dagen voor de zesdes er helemaal anders uitzien dan verwacht. Na heel lang wikken en wegen kunnen we niet anders dan de laatstejaarsreis afgelasten. Ook de rest van het schooljaar moeten een aantal uitstappen sneuvelen, kwestie van de leertijd optimaal te gebruiken.

We blijven hopen dat we toch ergens, op welke manier dan ook, de zesdes nog een dag kunnen bieden om die schooltijd bij ons in ware groepsgeest af te sluiten. We duimen.

 

Karla De Ruyck

 

Bekijk alle foto's (73)

 

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Terug naar boven

Terug naar overzicht